7-dienstverlening.png

  

DIRECT NAAR TOEPASSINGEN:

  • Veel gebruikte maaltijdservice
  • Veel gebruikt vervoer van deur tot deur
  • Veel gebruikte boodschappenservice (volgt)
 

TOELICHTING


Op deze pagina worden standaard diensten aangeboden die in principe in het hele land beschikbaar zijn.

Onder de button "Meer modulen" op de startpagina kunt u zelf diensten die niet in het LaCoTA Comfort-pakket zitten toevoegen.

 

  • Apetito: Vriesverse tafeltje-dek-je maaltijden

Apetito levert vriesverse tafeltje-dek-je maaltijden door heel Nederland. U heeft keuze uit 130 verschillende maaltijden; van typisch Hollandse kost tot de internationale keuken. Ook voor dieetvormen en speciale voedingsgewoonten zoals natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerde voeding bieden zij keuzemogelijkheden.

Ga naar de website van Apetito: https://www.apetito.nl/tafeltje-dekje/ of direct naar eigen account: https://www.apetito-shop.nl/account/inloggenregistreren

 

  • VITA Vervoer van deur tot deur

VITA Mobiliteit, helpt om uw vervoer van deur tot deur te organiseren. 

Met VITA Mobiliteit kunt u snel en eenvoudig reisadvies opvragen en boeken. VITA Mobiliteit heeft allerlei vervoersvormen voor u verzameld, zodat u een overzicht krijgt met al uw vervoersmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan reizen met het Openbaar Vervoer, met Valys of met de regiotaxi. U hoeft enkel op te geven wat uw vertrek- en uw bestemmingsadres is en wanneer u de reis wilt maken. Vervolgens biedt VITA Mobiliteit u reisadviezen aan, die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften.

Om van start te gaan met VITA Mobiliteit, activeert u op het Cubigo-platform deze cube via de knop rechts 'Activeer cubes'. De cube VITA mobiliteit verschijnt dan (na akkoord voor bijregistratie en aanvaarding van de algemene voorwaarden) op uw Cubigo startscherm.

VITA Mobiliteit geeft op dit moment reisadviezen af voor de volgende diensten:
- Valys
- Openbaar Vervoer
- Regiotaxi Noordoost-Brabant
- Aanvullend Openbaar Vervoer Amsterdam (AOV)
- Valleihopper (Regiotaxi Foodvalley)
- Regiotaxi West-Friesland
In de toekomst zullen er steeds meer mobiliteitsdiensten aangesloten worden, zowel landelijke als regionale vervoersoplossingen.

Naast Valys Basis is er Valys Begeleid en Valys Vrij; dat zijnverschillende mogelijkheden om de taxi te combineren met de trein. Klik hier om de Valyspas aan te vragen.  Op die pagina ook antwoord op veel gestelde vragen en informatie over de vergoeding.

Heeft u meer vragen over VITA Mobiliteit? U kunt hen bereiken op 010-3035750 (tussen 9:00 en 17:00 uur) of via e-mail: info@vitaas.nl

terug.png